Furnizor de solutii
de transport si logistica

Compania noastra este membra a doua dintre cele mai importante retele de agenti si case de expeditie independente, cu reprezentanti in 189 de tari

Despre noi

Incepand cu anul 2006 – anul infiintarii companiei – si continuand cu transformarile la nivel de management si viziune care i-au succedat – echipa Carpathia Trans construieste si consolideaza zi de zi relatii de parteneriat durabile, creand un mediu de afaceri bazat pe incredere si profesionalism.

Intr-un mediu international in continua transformare si evolutie, cu viziuni si culturi multiple, dar in acelasi timp marcat de tendinta spre globalizare, Carpathia Trans se bazeaza nu doar pe experienta dobandita de-a lungul anilor, ci si pe flexibilitate.

Misiune

Misiunea  companiei Carpathia Trans este de a  oferi solutii de transport si logistica, eficiente, perfect adaptate necesitatilor fiecaruia dintre clientii nostri.

Viziune

Carpathia Trans te conduce peste mari si tari! Pornind din inima Carpatilor, continuand pe continent dar si pe calea apelor, prin munti sau pe calea aerului, orice destinatie doresti sa atingi, Carpathia Trans iti gaseste intotdeauna solutie!