TRANSPORT AERIAN

Agentul de casa al uneia dintre companiile aeriene de top din lume,
Qatar Airways Cargo

Cel mai rapid mijloc de transport international este cel aerian.
Iti oferim o multitudine de solutii de transport par avion, pentru ca orice colet sa ajunga la timp, indiferent de destinatie.

Echipa specializata si profesionalismul acesteia sunt trasaturile principale ale departamentului de transport aerian din cadrul Carpathia Trans. Parteneriatele cu Qatar Airways, Turkish Airlines, British Airways, Tarom, Air France, KLM, LOT Polish Air, Czech Airlines, Air Serbia, Swiss Air, Lufthansa Airlines, Austrian Airlines, si nu numai, ne recomanda in transporturile de tip aerian/charter pentru diverse marfuri, dar si pentru transportul de persoane.

Iti punem la dispozitie:
– Transport aerian catre/dinspre orice aeroport international din lume.
– Transport consolidat sau direct
– Transporturi Charter, Executiv, VIP
– AOG (Aircraft on ground) – solutii Time Critical
– Transpoturi de marfuri periculoase (DGR)
– Inchiriere aeronave

Pentru transportul lucrurilor fragile, dar si a substantelor cu grad toxic sau chimic, s-au pregatit grupe profesionale care sa aiba grija ca totul sa ajunga in siguranta. Carpathia Trans are o echipa specializata in ambalarea, manipularea, etichetarea si transportul aero al marfurilor periculoase.

Pentru ca, de multe ori, calatoriile implica si transportul animalelor de companie sau pur si simplu mutarea lor intr-un alt loc, avem o echipa bine pregatita, ce ofera servicii de transport aerian pentru animalele vii.

Serviciile „door-to-door” se realizeaza prin consolidari proprii si munca in echipa alaturi de partenerii din transporturile aeriene, dar si alte domenii.

Fiecare solicitare este tratata individual si cautam solutiile financiare optime, ingloband astfel cele trei  particularitati esentiale: accesibilitate, rapiditate si eficienta, acestea fiind principalele atuuri ale companiei noastre.

SOLICITA O OFERTA

  Transport Maritim

  Pentru ca marfa ta sa fie in siguranta, transportul maritim reprezinta o alta optiune de transport.

  Transport Rutier

  Indiferent de localizare, compania noastra v-a pregatit o serie de beneficii si optiuni pentru transportul rutier.

  Depozitare si Logistica

  Stocarea produselor si a coletelor de diverse configuratii, nu reprezinta un impediment pentru noi, ci doar noi provocari.

  Project Cargo

  Indiferent de gabarit sau destinatie intotdeauna gasim solutia optima de transport pentru ca totul sa functioneze ca un ceas elvetian.

  Transport Bunuri Periculoase ADR

  Periculos inseamna pentru noi  atentie sporita. Restul vine din experienta acumulata in timp.