TRANSPORT RUTIER

Cu noi, toate drumurile duc la tine.

Indiferent de localizare, compania noastra a pregatit o serie de beneficii si optiuni de transport. Ca oferta de servicii sa fie completa, nu am putut sa nu luam in seama si cel mai folosit mod de transport, si anume cel rutier.

Transportul international de marfa, implica un volum mare de operatiuni complexe ce trebuie efectuate rapid, simultan si in concordanta cu informatii ce se schimba in timp real.
Este adevarat ca nici un transport nu seamana cu altul si fiecare cursa are caracterul sau unic, fie din punct de vedere al volumului, fie al greutatii, fie al bugetului si rutei sale, dar pentru a crea o predictibilitate asupra fiecarei curse, la Carpathia Trans utilizam procedee si sisteme de lucru actualizate permanent, astfel reusim sa furnizam clientilor nostri solutii rapide si eficiente.

Cu Carpathia Trans toate drumurile duc la tine.

Fie ca este vorba de un colet sau de un plic cu acte, serviciile “door to door” ajung in toate locatiile  Europei, si nu numai, in cel mai scurt timp si in siguranta.

Ca atare, va oferim:
– Carausi rutieri angajati zilnic pentru transport;
– Transport rutier catre orice destinatie europeana si nu numai;
– Colectari si Distributie la nivel national (garantam operarea in 24 ore);
– Servicii „Door – to – Door” si livrari expres;
– Transporturi saptamanale in regim de grupaj (LTL) sau de exclusivitate (FTL) spre/dinspre principalele huburi din Europa: Viena, Frankfurt, Hamburg, Rotterdam, Amsterdam si Koper;
– Transporturi containerizate;
– Transporturi speciale si agabaritice.

Indiferent de configuratia marfurilor, echipa Carpathia Trans este pregatita atat pentru manipularea, ambalarea, cat si pentru livrarea oricarui tip de marfa. Grija noastra consta in atentia la detalii, serviciile oferite imbinand lucrul calitativ cu minimul de efort din partea clientului.

SOLICITA O OFERTA