Drumul Garii Odai, nr 1A, et 3, cam. 301, Clădirea Airport Plaza

Companie

FURNIZOR DE SOLUȚII DE TRANSPORT ȘI LOGISTICĂ

CARPATHIANS

Compania noastra este membră a doua dintre cele mai importante rețele de agenți și case de expediție independente, cu reprezentanți în 189 de țări

Începând cu anul 2006 – anul înființării companiei – și continuând cu transformările la nivel de management și viziune care i-au succedat – echipa Carpathia Trans construiește și consolidează zi de zi relații de parteneriat durabile, creând un mediu de afaceri bazat pe încredere si profesionalism.

Într-un mediu internațional în continuă transformare și evoluție, cu viziuni și culturi multiple, dar în același timp marcat de tendință spre globalizare, Carpathia Trans se bazează nu doar pe experiența dobandită de-a lungul anilor, ci și pe flexibilitate.

//www.carpathiatrans.ro/wp-content/uploads/2020/12/airport-plaza2.jpg

Misiune

Misiunea companiei Carpathia Trans este de a oferi soluții de transport și logistică, eficiente, perfect adaptate necesităților fiecaruia dintre clienții nostri.

Viziune

Carpathia Trans te conduce peste mări și țări! Pornind din inima Carpaților, continuând pe continent dar și pe calea apelor, prin munți sau pe calea aerului. Orice destinație dorești să atingi, Carpathia Trans îți găsește întotdeauna soluție!

SERVICIILE PE CARE LE OFERIM

Te conducem peste mări și tări! Pornind din inima Carpatilor, continuând pe continent dar și pe calea apelor, prin munți sau pe calea aerului. Orice destinație dorești să atingi, Carpathia Trans îți găseste întotdeauna soluție!