Drumul Garii Odai, nr 1A, et 3, cam. 301, Clădirea Airport Plaza

Transport Rutier

Cu noi, toate drumurile duc la tine

TRANSPORTUL RUTIER

Indiferent de localizare, compania noastră este pregătită cu o serie de beneficii și opțiuni de transport. Ca oferta de servicii să fie completă, nu am putut să nu luăm în seamă și cel mai folosit mod de transport, și anume cel rutier.

Transportul internațional de marfă, implică un volum mare de operațiuni complexe ce trebuie efectuate rapid, simultan și în concordanță cu informații ce se schimbă în timp real.

Este adevarat că nici un transport nu seamănă cu altul și fiecare cursă are caracterul său unic, fie din punct de vedere al volumului, fie al greutății, fie al bugetului și rutei sale, dar pentru a crea o predictibilitate asupra fiecărei curse, la Carpathia Trans utilizăm procedee și sisteme de lucru actualizate permanent, astfel reușim să furnizăm clienților noștri soluții rapide și eficiente.

Ca atare, vă oferim:

  • Cărăuși rutieri angajați zilnic pentru transport;
  • Transport rutier către orice destinație europeană și nu numai;
  • Colectări și Distribuție la nivel național (garantăm operarea în 24 ore);
  • Servicii „Door – to – Door” și livrări expres;
  • Transporturi săptămânale în regim de grupaj (LTL) sau de exclusivitate (FTL) spre/dinspre principalele huburi din Europa: Viena, Frankfurt, Hamburg, Rotterdam, Amsterdam și Koper;
  • Transporturi containerizate;
  • Transporturi speciale și agabaritice.

Cu Carpathia Trans toate drumurile duc la tine.

Fie că este vorba de un colet sau de un plic cu acte, serviciile “door to door” ajung în toate locațiile Europei, și nu numai, în cel mai scurt timp și în siguranță.

https://www.carpathiatrans.ro/wp-content/uploads/2016/11/transport-rutier-1-570x380.jpg

Indiferent de configurația mărfurilor, echipa Carpathia Trans este pregătită atât pentru manipularea, ambalarea, cât și pentru livrarea oricarui tip de marfă. Grija noastră constă în atenția la detalii, serviciile oferite îmbinând lucrul calitativ cu minimul de efort din partea clientului.

Transmite solicitarea

Vrei o ofertă personalizată?

    Domeniu de interes (necesar)