Transport aerian

Cel mai rapid mijloc de transport international este

TRANSPORTUL AERIAN

Îți oferim o multitudine de soluții de transport par avion, pentru ca orice colet să ajungă la timp, indiferent de destinație.

Echipa specializată și profesionalismul acesteia sunt trăsăturile principale ale departamentului de transport aerian din cadrul Carpathia Trans. Parteneriatele cu Qatar Airways, Turkish Airlines, British Airways, Tarom, Air France, KLM, LOT Polish Air, Czech Airlines, Air Serbia, Swiss Air, Lufthansa Airlines, Austrian Airlines, și nu numai, ne recomandă în transporturile de tip aerian/charter pentru diverse mărfuri, dar și pentru transportul de persoane.

Îți punem la dispoziție:

  • Transport aerian către/dinspre orice aeroport internațional din lume;
  • Transport consolidat sau direct;
  • Transporturi Charter, Executiv, VIP;
  • AOG (Aircraft on ground) – soluții Time Critical;
  • Transpoturi de mărfuri periculoase (DGR);
  • Închiriere aeronave.

Pentru transportul lucrurilor fragile, dar și a substanțelor cu grad toxic sau chimic, s-au pregătit grupe profesionale care să aibă grijă că totul să ajungă în siguranță. Carpathia Trans are o echipă specializată în ambalarea, manipularea, etichetarea și transportul aero al mărfurilor periculoase.

https://www.carpathiatrans.ro/wp-content/uploads/2016/11/aerian-1-570x380.jpg

Pentru că, de multe ori, călătoriile implică și transportul animalelor de companie sau pur și simplu mutarea lor într-un alt loc, avem o echipă bine pregatită, ce oferă servicii de transport aerian pentru animalele vii.

Serviciile „door-to-door” se realizează prin consolidări proprii și munca în echipă alături de partenerii din transporturile aeriene, dar și alte domenii.

Fiecare solicitare este tratată individual și oferim soluțiile financiare optime, îngloband astfel cele trei particularități esențiale: accesibilitate, rapiditate și eficiența, acestea fiind principalele atuuri ale companiei noastre.

Transmite solicitarea

    Domeniu de interes (necesar)

    ro_RORomanian