Transport Feroviar

TRANSPORT FEROVIAR

Un serviciu nou adăugat în portofoliul companiei, transportul feroviar este o soluție mai ecologică, mai sigură și mai economică  pentru nevoile dvs. de transport.

Transportul feroviar din China poate fi Full Container Load (FCL) sau Less Than Container Load (LCL), fiind organizat pentru o varietate de mărfuri către Europa via Varsovia, Polonia. Mărfurile se deconsolidează în Polonia, plecând pe tranzit din Polonia până la destinația finală din România. Acest tip de transport oferă o alternativă reală la transportul maritim de marfă, acesta fiind mai rapid decât transportul maritim și mai ieftin decât transportul aerian.

Transportul feroviar nu este doar deosebit de durabil, dar este și mai rapid decât transportul rutier și mai ieftin decât operațiunile aeriene. Din păcate nu este întotdeauna posibil să folosiți transportul feroviar pentru transportul complet al mărfurilor. Prin urmare, ne ocupăm și de preluarea și livrările finale pentru dvs. și combinăm mai multe mijloace de transport pentru a forma lanțuri de transport multimodale. Avem porturi feroviare tri-modale disponibile în mai multe locații în acest scop.
Liberalizarea piețelor feroviare europene a deschis o mare varietate de perspective. Prin urmare, operăm servicii individuale de vagoane și trenuri între toate țările din Europa de Vest și de Est - și dincolo de Uniunea Europeană. Transportul feroviar este adesea cea mai rezonabilă soluție în afara UE. Expedierile pot fi adesea gestionate mai rapid pe calea ferată, deoarece vămuirea are loc în timpul călătoriei; ca urmare, nu există timpi de așteptare la punctele de trecere a frontierei.

https://www.carpathiatrans.ro/wp-content/uploads/2020/12/transport-feroviar-CarpathianTrans-400x250.jpg

Suntem angajați în furnizarea de servicii de expediere feroviară. Oferim servicii fiabile și exacte clienților care așteaptă din partea noastră transportul în cel mai bun timp și costuri reduse.
Industria feroviară a dezvoltat noi niveluri de eficiență, economie și durabilitate care se pot traduce direct în propriul lanț de aprovizionare.
Relațiile noastre cu operatorii feroviari, împreună cu expertiza noastră în transportul feroviar și intermodal de mărfuri, înseamnă că suntem capabili să oferim soluții de transport extrem de eficiente. Toate sunt susținute de serviciile noastre de asistență, cum ar fi vămuirea, manipularea terminalelor, distribuția pe uscat și livrarea finală a milei.

Transmite solicitarea

Vrei o ofertă personalizată?

    Domeniu de interes (necesar)

    ro_RORomanian