SOLICITĂ OFERTĂ
Carpathia Trans

Transport aerian

Ai nevoie de un transport rapid și eficient pentru marfa ta? Te-ai săturat să aștepți? Alege transportul aerian. Bazează-te pe experiența și profesionalismul nostru și vei fi mulțumit chiar de la prima colaborare. Îți oferim livrare rapidă și sigură către și dinspre orice aeroport internațional din lume, punându-ți la dispoziție mai multe servicii. Vezi care este oferta noastră și contactează-ne!

Servicii
  • Servicii „door-to-aiport” și „door-to-door”
  • Preluare și consolidare mărfuri
  • Organizare zboruri de marfă în regim charter
Ce Transportăm
  • General cargo sau cu temperatură controlată
  • Mărfuri periculoase (DGR)
  • Mărfuri perisabile (PER)
  • Mărfuri de mare valoare (VAL)
Beneficii
  • Cea mai rapidă soluție de transport
  • Timpi de livrare preciși
  • Suport permanent de la expediție la destinație

Avantajele Carpathia

Cea mai bună soluție pentru a transporta mărfurile într-un timp scurt și pe distanțe lungi o reprezintă transportul aerian. Te poți baza pe o echipă ale cărei principii fundamentale sunt eficiența și profesionalismul. 

Beneficiem de parteneriate cu companii aeriene de prim rang precum Qatar Airways, Turkish Airlines, British Airways, Tarom, Air France, KLM, LOT Polish Air, Czech Airlines, Air Serbia, Swiss Air, Lufthansa Airlines sau Austrian Airlines.

Îți oferim servicii precum transport aerian către/ dinspre orice aeroport internațional din lume, transporturi consolidate sau în partidă unică, transporturi în regim charter, executiv sau VIP, precum și posibilitatea închirierii de aeronave complete.

De asemenea, îți putem oferi soluții pentru mărfuri speciale precum mărfuri periculoase (DGR), perisabile (PER), de mare valoare (VAL), cu temperatură controlată sau chiar animale vii.

Avantajele transportului aerian

Cel mai important avantaj al transportului aerian de mărfuri este rapiditatea cu care va ajunge marfa la destinație. Cu ajutorul serviciilor oferite de Carpathia Trans marfa va fi transportată în mod sigur la destinatar indiferent de zona în care se află. Multiplele parteneriate cu companiile aeriene anterior menționate ne ajută să le oferim clienților cele mai bune soluții, deschizându-le orizontul firmelor mici și mijlocii pentru oportunități în a avea acces la comerțul internațional printr-un mod rapid. Un alt mare avantaj al transportului aerian îl reprezintă securitatea. Un control aeroportuar este unul foarte strict, astfel că marfa va ajunge în cele mai bune condiții la destinație.

Tipuri de mărfuri care se transportă pe calea aerului

Transportul aerian reprezintă o metodă rapidă și simplă de livrare intercontinentală, iar din perspectiva naturii mărfurilor poate fi  împărțit în două mari grupe: mărfuri generale și speciale. A doua categorie cuprinde subcategorii precum mărfuri periculoase (DGR), perisabile (PER), de mare valoare (VAL), cu temperatură controlată sau chiar animale vii.

Marfă generală

În categoria mărfurilor generale se încadrează articolele de zi cu zi, cele care nu necesită precauții suplimentare sau manipulări speciale în timpul transportului aerian. Astfel, aici se încadrează comerțul cu amănuntul și majoritatea bunurilor de consum (cu excepția telefoanelor mobile, a tabletelor și a laptopurilor). Mărfuri generale mai sunt și cele uscate, de feronerie, plus textile și multe altele. Concret, obiectele de zi cu zi care îți sunt folositoare. Cele mai multe dintre acestea se încadrează în categoria mărfurilor generale. Carpathia Trans îți pune la dispoziție câteva avantaje, cum ar fi un transport cu ajutorul unui Charter. În plus, avem și categoria de VIP dacă dorești să transporți obiecte extrem de valoroase.

Marfă cu regim special

Mărfurile speciale reprezintă o categorie aparte de transport, fiindcă necesită anumite condiții pentru a ajunge în siguranță la destinație. Din cauza naturii, greutății, dimensiunilor și/sau valorii lor, aceste mărfuri pot avea cerințe specifice, inclusiv în ceea ce privește ambalarea, etichetarea, documentația și manipularea de-a lungul lanțului de transport. Transportul acestor mărfuri este abordat prin intermediul unor reglementări specifice care trebuie respectate la pregătirea, oferirea, acceptarea și manipularea lor. În această categorie intră mărfurile periculoase, animalele vii, mărfurile perisabile, mărfurile umede, produsele sensibile la timp și la temperatură. Transportul aerian realizat de Carpathia Trans respectă normele impuse de IATA.

Soluțiile de transport aerian

Carpathia Trans îți pune la dispoziție cele mai bune soluții. Beneficiem de parteneriate cu companii aeriene de cel mai înalt nivel, ceea ce ne permite să îți transferăm marfa către și dinspre orice aeroport internațional din lume. O altă soluție pentru a ajunge marfa la destinație cât mai repede este punerea la dispoziție a unui avion de tip Charter sau Executiv. În plus, la noi găsești și secțiunea VIP.

Dacă te grăbești să trimiți marfa în siguranță avem pentru tine și soluții Time Critical – AOG (Aircraft on ground). De asemenea, putem transporta și mărfuri periculoase având echipe specializate în ambalare, manipulare și etichetare. La fel de bine vor putea ajunge la destinație și animalele vii, fiindcă îți punem la dispoziție un compartiment special pentru aceste mărfuri speciale. Nu în ultimul rând, mai există opțiunea de a închiria aeronave pentru un transport și mai rapid.

Avantajele transportului aerian

Carpathia Trans este o companie care s-a înființat în anul 2006, iar de atunci s-au construit parteneriate durabile. La noi, mediul de afacere este bazat pe încredere și profesionalism. Misiunea noastră este de a le oferi clienților noștri soluții de transport și logistică eficiente, adaptate nevoilor lor.

Profesionalismul de care am dat dovadă ne-a ajutat să încheiem parteneriate cu Qatar Airways, Turkish Airlines, British Airways, Tarom, Air France, KLM, LOT Polish Air, Czech Airlines, Air Serbia, Swiss Air, Lufthansa Airlines sau Austrian Airlines. Astfel, un avantaj al nostru este că îți putem transporta marfa pe orice aeroport internațional din lume.

Ne bazăm pe o echipă cu experiență din punct de vedere administrativ, iar specialiștii noștri se ocupă de toate documentele necesare unui transport, în funcție de cerințele fiecărui client. Îți mai punem la dispoziție transporturi cu avioane de tip Charter, dar și la secțiunea VIP. Totodată, la noi ai avantajul de a închiria o aeronavă dacă ai de transportat un obiect cât mai repede cu putință.

Carpathia Trans se angajează să transporte rapid și eficient mărfurile considerate periculoase, dar și substanțele cu grad toxic sau chimic. Echipa noastră se ocupă de întregul proces de ambalare, manipulare și etichetare. La fel de bine se transportă și animalele vii folosind serviciile oferite de compania noastră.

Pentru o mai bună colaborare în privința transportului mărfurilor pe cale aeriană ne poți contacta la numărul de telefon 0745.701.702 sau la adresa de e-mail contact@carpathiatrans.ro. Îți stăm la dispoziție de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Pregătește marfa de livrare, ne vom ocupa imediat
de transportul ei!

SVG Icon
LIVRARE RAPIDĂ
SVG Icon
SIGURANȚĂ MAXIMĂ
SVG Icon
SUPORT DEDICAT