SOLICITĂ OFERTĂ
Carpathia Trans

Transport maritim

Soluții pentru transportul maritim de mărfuri

Dorești să trimiți sau să aduci marfă în cantități mari și nu dorești să plătești costuri nejustificate sau să pierzi timp prețios pentru afacerea ta? Serviciul de transport maritim oferit de Carpathia Trans este soluția perfectă pentru tine. Ne ocupăm de întregul proces de la „poarta fabricii” și până la destinație. În plus, asigurăm consultanță pentru documentația necesară transportului și servicii de vămuire.

Descoperă oferta noastră și contactează-ne pentru a începe o colaborare de succes pentru tine și afacerea ta!

Servicii
 • Transport în container complet (FCL) sau la grupaj (LCL)
 • Servicii „door-to-port” și ”door-to-door”
 • Consolidări/ deconsolidări marfă
 • Manipulare, încărcare, ancorare și fixare a mărfurilor în container
Ce Transportăm
 • Mărfuri generale sau cu temperatură controlată
 • Mărfuri periculoase (IMO)
 • Mărfuri vrac în stare solidă sau lichidă
 • Flexitank-uri și flexibag-uri
Beneficii
 • Soluții optime și personalizate, indiferent de volumul mărfurilor
 • Legături nemijlocite cu liniile maritime
 • Acces rapid la rute fixe de tranport intercontinental
 • Alegi cea mai economică soluție de tranport

Avantajele Carpathia Trans

Carpathia Trans beneficiază de o vastă rețea de agenți colaboratori în peste 189 de țări, ceea ce îi oferă un solid suport operațional pentru a desfășura transportul maritim în cele mai bune condiții. Ne angajăm să oferim soluții optime, adaptate cerințelor fiecărui client, cu flexibilitate și eficiență.

Dacă vrei să trimiți și să primești marfă pe cale maritimă către și dinspre orice port al lumii, alege serviciile noastre. Ai la dispoziție transport în containere complete (FCL – Full Container Load) sau la grupaj (LCL – Less Container Load) din Constanța către orice port al lumiii. Totodată, putem combina un transport maritim cu cel rutier și oferi servicii de transport „door-to-door„.

Soluții de transport maritim

Carpathia Trans oferă multiple soluții de transport pe cale maritimă. În primul rând, clienții vor beneficia de Export în regim FCL (Full Container Load) din Constanța către orice port al lumii. Un alt serviciu este cel de Import în regim FCL, din ce orice port al lumii (cu punct de intrare în Romania prin portul Constanța sau prin portul Koper, din Slovenia).

Se mai pot realiza exporturi și importuri în regim de grupaj (LCL – Less-than-Container Load) către și din majoritatea porturilor lumii sau transport combinat maritim-rutier. Îți mai putem oferi servicii de transport door-to-door, Project Cargo, Break bulk și consultanță în ceea ce privește întocmirea documentelor comerciale.

Container Complet (FCL)

Din punct de vedere al costurilor, transportul în container complet (FCL) este recomandat în cazul în care volumul mărfurilor depășește jumătate din cel al unui container normal. În plus, utilizarea dedicată a unui container asigură expeditorului o siguranță sporită și timpi mai rapizi de tranzit.

Carpathia Trans îți oferă soluții de transport maritim din portul Constanța, Koper (Slovenia) sau Rotterdam (Olanda) catre orice port al lumii.

Regim grupaj (LCL)

Carpathia Trans oferă transport maritim în regim de grupaj (LCL) către și din majoritatea porturilor lumii. Cu acest serviciu poți transporta un volum mai mic de marfă, alături de mărfurile altor clienți, ceea ce pentru tine înseamnă o economie importantă.

Plătești doar în funcție de greutatea și volumulul mărfurilor tale, nu ale întregului container.

Containere cu temperatură controlată

Containerele cu temperatură controlată de înaltă performanță asigură integritatea bunurilor perisabile pe durata transportului.

Contactează-ne pentru a afla cum poți beneficia de transportul în containere cu temperatură controlată. Vom avea grijă ca fiecare client să aibă parte de un transport exact la temperatura necesară produselor sale.

Transporturi consolidate

Transporturile consolidate sunt utilizate pentru a alimenta mai mulți furnizori din aceeași țară. Fluxul de transport se îmbunătățește dacă optezi pentru acest serviciu, fiindcă oferă un control optim la nivel de inventar pentru a economisii bani, dar și timp.

În cadrul acestui serviciu mai beneficiezi de controlul asupra costului de transport pe unitate, utilizarea optimă a containerelor, plus consolidarea ideală în raport cu data la care este nevoie de produs.

Sea-Air

Sea-air sau transportul maritim-aerian este ideal pentru mărfurile cu destinație internațională, care trebuie să implice deja mai multe moduri de transport. Nu se recomandă utilizarea acestui serviciu pentru containerele de transport standard care trebuie ambalate și reambalate. Poți opta pentru Sea-Air dacă un transport este în întârziere, iar în acest fel se recuperează din timpul pierdut.

Acest tip de serviciu maritim-aerian este benefic în special pentru țările din Asia sau Oceania. Procesul începe cu transportul până într-un oraș port, după care marfa ajunge la destinație pe cale aeriană.

Avantajele noastre

Îți oferim consultanți în ceea ce privește întocmirea documentelor comerciale, pentru a te asigura că plățile și produsele tale sunt în siguranță. Apoi, îți punem la dispoziție multe tipuri de servicii. Poți opta, spre exemplu, la Export în regim FCL din portul Constanța către orice alt port al lumii. Mai ai la dispoziție Importul în regim FCL cu punct de intrare în Romania prin portul Constanța sau prin portul Koper, din Slovenia.

Totodată, beneficiezi de exporturi și importuri în regim de grupaj către și din majoritatea porturilor din lume. Îți mai oferim transport combinat maritim-rutier, servicii door-to-door sau Project cargo.

Pregătește marfa de livrare, ne vom ocupa imediat
de transportul ei!

SVG Icon
LIVRARE RAPIDĂ
SVG Icon
SIGURANȚĂ MAXIMĂ
SVG Icon
SUPORT DEDICAT