SOLICITĂ OFERTĂ
Carpathia Trans

Transport rutier

Transport rutier de marfă

Știai că, la nivel european transportul rutier este chiar mai rapid decât cel aerian? Și, bineînțeles, mult mai ieftin!

Dacă ești în căutarea unei soluții de tranport rutier în care să ai încredere, Carpathia Trans este locul potrivit. Prin noi ai acces la o rețea de șoferi profesioniști și o gamă vastă de tipuri de autovehicule de transport marfă care să îți împlinească și chiar depăseacă așteptările.

Servicii
 • Transport cu camioane complete (FTL) sau   la grupaj (LTL)
 • Transporturi normale sau express, cu unul sau mai mulți șoferi
 • Servicii „door-to-door”
 • Transporturi multi-locație
Ce Transportăm
 • Mărfuri generale sau periculoase (ADR)
 • Mărfuri solide sau lichide în vrac
 • Mărfuri refrigerate sau cu temperatură controlată
 • Echipamente cu gabarit depășit
Beneficii
 • Timpi de plecare sau sosire pe care îi poți stabili
 • Status al transportului ușor de urmărit
 • Cea mai ieftină și rapidă soluție pentru tranporturi naționale și europene

Avantajele Carpathia

Oferim clienților noștri o variată gamă de servicii de transport rutier de marfă. Putem pune la dispoziție autovehicule specializate și transporta mărfuri către orice destinație europeană sau din bazinul mediteranean.

Vizăm soluții personalizate, pentru expediții de marfă naționale și internaționale de orice tip și în orice volum.

Contactează-ne și îți vom oferi în cel mai scurt timp exact soluția de transport de care aveai nevoie!

Tipuri de servicii de transport rutier marfă

Pentru companiile și clienții noștri oferim o gamă largă de servicii de transport rutier de marfă. Punem la dispoziție transportul cu ajutorul autovehiculelor specializate (camioane) și să transportăm marfa către orice destinație europeană. Totodată, oferim servicii „Door-to-Door”, livrări expres, plus transporturi săptămânale, externe și interne, în regim de grupaj (LTL) sau de exclusivitate (FTL). Transporturile oferite de Carpathia Trans pot fi containerizate sau agabaritice.

Tipuri de transport rutier

Fiecare transport are cerințe diferite în funcție de tipul de marfă transportată. De exemplu, măsurile de precauție luate în cazul transportului de mărfuri periculoase nu sunt aceleași cu cele luate în cazul încărcăturilor speciale sau în cazul transportului de mărfuri care necesită o temperatură sub zero grade. Serviciile oferite de Carpathia Trans pentru camioane sunt specializate în diferite tipuri de transport, acoperind diverse scenarii de încărcare, descărcare, manipulare și autorizații relevante. Oferim transporturi generale, de mărfuri speciale, de mărfuri periculoase, de mărfuri în vrac sau de mărfuri refrigerate. Alege cea mai bună opțiune pentru afacerea ta și contează-ne pentru serviciile noastre pentru ca marfa ta să ajungă în siguranță la destinație.

Transport
general

Transportul de mărfuri uscate sau de mărfuri generale nu necesită o manipulare sau un tratament special. Spre deosebire de transportul în vrac sau în cisternă, acest tip de mărfuri este de obicei paletizat pentru a facilita încărcarea și descărcarea vehiculului. Marfa în vrac este o marfă care este transportată neconsolidată, cum ar fi pachete, cutii sau saci cu ambalaj propriu. Încărcăturile unitare sunt mărfuri care se deplasează în grupuri de paleți.

Așadar, un transport general se realizează destul de simplu la destinație. Trebuie doar să comunici în permanență cu operatorii noștri pentru a te asigura că produsele sunt ambalate corect, după care vei continua procesul cu încărcarea mărfii în camioane. Nu-ți fă griji pentru produsele tale, fiindcă noi ne ocupăm de logistică și finalizarea procesului de transport.

Transport mărfurilor speciale

Încărcătura grea sau supradimensionată necesită disponibilitatea unui mijloc de transport adecvat pentru a o transporta, fie că este vorba de utilaje, de elemente industriale sau de construcții.

În mod normal, în aceste circumstanțe, este esențial să se folosească utilaje speciale pentru manipulare, încărcare și descărcare, cum ar fi utilaje de mare tonaj sau macarale. Dispunem de un personal calificat și de cele mai bune vehicule pentru acest serviciu.

Procesul este unul mai complex decât la transportul general, dar ne asigurăm că bunurile vor ajunge în siguranță la destinație. Bazează-te pe specialiștii noștri și de infrastructura de care dispunem!

Transportul mărfurilor periculoase

Măsurile de siguranță și de precauție trebuie luate la cel mai înalt nivel în ceea ce privește transportul mărfurilor periculoase. În plus, sunt necesare licențe și autorizații specifice pentru fiecare transport și trebuie completate o serie de documente și formulare specifice pentru oricare operațiune.

Acest lucru se datorează faptului că substanțele chimice și materialele periculoase reprezintă un factor de risc foarte ridicat pentru mediu și pentru siguranța umană. Din aceste motive, importanța acestui tip de transport nu trebuie subestimată. Carpathia Trans se angajează să ia toate măsurile pentru a transporta în siguranță mărfurile periculoase, fie pe cale ferată, fie cu ajutorul unui camion pe drumuri.

Transportul mărfurilor în vrac

Transportul mărfurilor în vrac este al unui volum mare de mărfuri fără paletizare, ambalare sau împachetare prealabilă. Acest mijloc de transport rutier necesită o remorcă specială, fie că este vorba de o cuvă, de un podeț mobil sau de o cisternă, pentru a transporta mărfurile și a reduce la minimum pierderile acestora. În acest caz trebuie utilizate uneltele potrivite pentru a manipula marfa, mai ales dacă aceasta aparține ramurii de mărfuri dăunătoare sănătății.

Transportul mărfurilor refrigerate

Transportul de mărfuri refrigerate sau cu temperatură controlată este esențial pentru transportul de mărfuri care necesită condiții specifice pentru conservarea lor în timpul transportului, fie pe distanțe scurte sau lungi. Vehiculele utilizate pentru acest serviciu sunt concepute pentru a controla temperatura mărfurilor, cum ar fi, de exemplu, produsele alimentare de origine animală sau vegetală, produsele farmaceutice sau de îngrijire personală, printre altele.

Avantajele transportului rutier de marfă

Transportul rutier de marfă oferă mai multe avantaje, în comparație cu alte tipuri de transporturi. În primul rând este cea mai ieftină soluție pentru transferul de mărfuri pe distanțe scurte și medii în comparație cu transportul aerian sau maritim. Motivul principal este că acest tip de serviciu nu are nevoie de infrastructuri specifice pentru a ajunge la destinație (cum ar fi un port sau un aeroport). 

În al doilea rând, oferă o mai mare flexibilitate. Acest tip de transport este util datorită capacității sale de a transporta atât încărcături grele, cât și ușoare, Deși transportul rutier acoperă practic toate tipurile de produse sau mărfuri, produse alimentare, hidrocarburi sau materiale periculoase, o serie de norme de siguranță sunt întotdeauna respectate întocmai pentru a sprijini protecția încărcăturii în funcție de tipul acesteia, inclusiv responsabilitatea șoferului însărcinat cu transportul acesteia.

Totodată, transportul mărfurilor poate fi verificat în permanență, o caracteristică importantă fiind geo-localizarea prin GPS a vehiculelor. Nu în ultimul rând, un alt avantaj este serviciul „Door-to-door”, când mărfurile părăsesc unul dintre depozitele noastre sau de la punctul de origine până la ușa destinatarului, fără a fi nevoie să folosești mai mult de un vehicul diferit.

Carpathia Trans aplică aceste norme pentru a asigura siguranța transportului rutier. În acest fel, putem observa inconvenientele legate de factorii de trafic și astfel putem prevedea întârzierile. Nu ezita și alege serviciile noastre de cea mai bună calitate pentru un transport sigur și rapid, fie la nivel național, fie internațional.

Pregătește marfa de livrare, ne vom ocupa imediat
de transportul ei!

SVG Icon
LIVRARE RAPIDĂ
SVG Icon
SIGURANȚĂ MAXIMĂ
SVG Icon
SUPORT DEDICAT