SOLICITĂ OFERTĂ
Carpathia Trans

Air freight

Air freight solutions

Do you need fast and efficient transport for your goods? Tired of waiting? Choose air transport. Rely on our experience and professionalism and you will be satisfied right from our first collaboration. We offer fast and safe delivery to and from any international airport in the world, providing you with several services. See what our offer is and contact us!

Servicii
  • Door-to-airport and door-to-door services

  • Pickup and consolidation of goods

  • Organization of charter cargo flights

What We Carry
  • General cargo or temperature controlled

  • Dangerous goods (DGR)

  • Perishable goods (PER)

  • High value goods (VAL)

Benefits
  • The fastest transport solution

  • Accurate delivery times

  • Ongoing support from shipment to destination

The advantages of Carpathia

The best solution to transport goods in a short time and over long distances is air transport. You can rely on a team whose fundamental principles are efficiency and professionalism.

We benefit from partnerships with first-rate airlines such as Qatar Airways, Turkish Airlines, British Airways, Tarom, Air France, KLM, LOT Polish Air, Czech Airlines, Air Serbia, Swiss Air, Lufthansa Airlines or Austrian Airlines.

We offer you services such as air transport to/from any international airport in the world, consolidated or one-way transport, charter, executive or VIP transports, as well as the possibility of renting the complete aircraft.

We can also provide you with solutions for special cargo such as dangerous goods (DGR), perishable (PER), high value (VAL), temperature controlled or even live animals.

Avantajele transportului aerian

Cel mai important avantaj al transportului aerian de mărfuri este rapiditatea cu care va ajunge marfa la destinație. Cu ajutorul serviciilor oferite de Carpathia Trans marfa va fi transportată în mod sigur la destinatar indiferent de zona în care se află. Multiplele parteneriate cu companiile aeriene anterior menționate ne ajută să le oferim clienților cele mai bune soluții, deschizându-le orizontul firmelor mici și mijlocii pentru oportunități în a avea acces la comerțul internațional printr-un mod rapid. Un alt mare avantaj al transportului aerian îl reprezintă securitatea. Un control aeroportuar este unul foarte strict, astfel că marfa va ajunge în cele mai bune condiții la destinație.

Tipuri de mărfuri care se transportă pe calea aerului

Transportul aerian reprezintă o metodă rapidă și simplă de livrare intercontinentală, iar din perspectiva naturii mărfurilor poate fi  împărțit în două mari grupe: mărfuri generale și speciale. A doua categorie cuprinde subcategorii precum mărfuri periculoase (DGR), perisabile (PER), de mare valoare (VAL), cu temperatură controlată sau chiar animale vii.

Marfă generală

În categoria mărfurilor generale se încadrează articolele de zi cu zi, cele care nu necesită precauții suplimentare sau manipulări speciale în timpul transportului aerian. Astfel, aici se încadrează comerțul cu amănuntul și majoritatea bunurilor de consum (cu excepția telefoanelor mobile, a tabletelor și a laptopurilor). Mărfuri generale mai sunt și cele uscate, de feronerie, plus textile și multe altele. Concret, obiectele de zi cu zi care îți sunt folositoare. Cele mai multe dintre acestea se încadrează în categoria mărfurilor generale. Carpathia Trans îți pune la dispoziție câteva avantaje, cum ar fi un transport cu ajutorul unui Charter. În plus, avem și categoria de VIP dacă dorești să transporți obiecte extrem de valoroase.

Marfă cu regim special

Mărfurile speciale reprezintă o categorie aparte de transport, fiindcă necesită anumite condiții pentru a ajunge în siguranță la destinație. Din cauza naturii, greutății, dimensiunilor și/sau valorii lor, aceste mărfuri pot avea cerințe specifice, inclusiv în ceea ce privește ambalarea, etichetarea, documentația și manipularea de-a lungul lanțului de transport. Transportul acestor mărfuri este abordat prin intermediul unor reglementări specifice care trebuie respectate la pregătirea, oferirea, acceptarea și manipularea lor. În această categorie intră mărfurile periculoase, animalele vii, mărfurile perisabile, mărfurile umede, produsele sensibile la timp și la temperatură. Transportul aerian realizat de Carpathia Trans respectă normele impuse de IATA.

Soluțiile de transport aerian

Carpathia Trans îți pune la dispoziție cele mai bune soluții. Beneficiem de parteneriate cu companii aeriene de cel mai înalt nivel, ceea ce ne permite să îți transferăm marfa către și dinspre orice aeroport internațional din lume. O altă soluție pentru a ajunge marfa la destinație cât mai repede este punerea la dispoziție a unui avion de tip Charter sau Executiv. În plus, la noi găsești și secțiunea VIP.

Dacă te grăbești să trimiți marfa în siguranță avem pentru tine și soluții Time Critical – AOG (Aircraft on ground). De asemenea, putem transporta și mărfuri periculoase având echipe specializate în ambalare, manipulare și etichetare. La fel de bine vor putea ajunge la destinație și animalele vii, fiindcă îți punem la dispoziție un compartiment special pentru aceste mărfuri speciale. Nu în ultimul rând, mai există opțiunea de a închiria aeronave pentru un transport și mai rapid.

Avantajele transportului aerian

Carpathia Trans este o companie care s-a înființat în anul 2006, iar de atunci s-au construit parteneriate durabile. La noi, mediul de afacere este bazat pe încredere și profesionalism. Misiunea noastră este de a le oferi clienților noștri soluții de transport și logistică eficiente, adaptate nevoilor lor.

Profesionalismul de care am dat dovadă ne-a ajutat să încheiem parteneriate cu Qatar Airways, Turkish Airlines, British Airways, Tarom, Air France, KLM, LOT Polish Air, Czech Airlines, Air Serbia, Swiss Air, Lufthansa Airlines sau Austrian Airlines. Astfel, un avantaj al nostru este că îți putem transporta marfa pe orice aeroport internațional din lume.

Ne bazăm pe o echipă cu experiență din punct de vedere administrativ, iar specialiștii noștri se ocupă de toate documentele necesare unui transport, în funcție de cerințele fiecărui client. Îți mai punem la dispoziție transporturi cu avioane de tip Charter, dar și la secțiunea VIP. Totodată, la noi ai avantajul de a închiria o aeronavă dacă ai de transportat un obiect cât mai repede cu putință.

Carpathia Trans se angajează să transporte rapid și eficient mărfurile considerate periculoase, dar și substanțele cu grad toxic sau chimic. Echipa noastră se ocupă de întregul proces de ambalare, manipulare și etichetare. La fel de bine se transportă și animalele vii folosind serviciile oferite de compania noastră.

Pentru o mai bună colaborare în privința transportului mărfurilor pe cale aeriană ne poți contacta la numărul de telefon 0745.701.702 sau la adresa de e-mail contact@carpathiatrans.ro. Îți stăm la dispoziție de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Prepare the goods for delivery, we will take care of your transport!

SVG Icon
FAST DELIVERY
SVG Icon
MAXIMUM SECURITY
SVG Icon
DEDICATED SUPPORT