Drumul Garii Odai, nr 1A, et 3, cam. 301, Clădirea Airport Plaza

Politica de confidențialitate

Termeni și condiții

Condiții generale

Folosirea website-ului wwww.carpathiatrans.ro (denumit în continuare „site”) constituie acceptul dumneavoastră privind respectarea termenilor și condițiilor de mai jos (denumit în continuare „contract”). Termenii și condițiile se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit in continuare „dumneavoastră” sau “client”) către societatea SC CARPATHIA TRANS SRL, denumită în continuare „vânzător”, pe site-ul www.carpathiatrans.ro sau pe versiunea pentru mobil a site-ului, și se aplică oricărei alte înțelegeri încheiate între client și vânzător.

Datele de identificare ale vânzătorului
CARPATHIA TRANS reprezentată prin SC CARPATHIA TRANS SRL

SC CARPATHIA TRANS SRL
Nr. Reg. Com: J23/1399/2006
C.U.I.: RO14461543
Sediul: Otopeni, str. Durmul Garii Odai
nr. 1A, et. 3, camera 30.1, Jud. Ilfov
Contul: RO39INGB0000999905102603
Banca: ING BANK
Tel: +40 31 43782 04
Fax: +40 31 43782 05
Email: office.aibo@carpathiatrans.ro
Serviciul Clienți: luni – vineri între 9 – 18, cu excepția sărbătorilor legale

Doar persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani, care nu se afla sub tutelă și care au o adresă de domiciliu sau altă adresa în România, pot plasa o comanda. Fiecărei comenzi i se vor aplica Termenii și Condițiile specificate în contractul de mai jos, la momentul plasarii comenzii.
Prin accesarea, utilizarea sau obținerea oricărui conținut date materiale, informații, produse sau servicii, sunteți de acord să respectați acest contract. Vânzătorul își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și de a retrage în parte sau în întregime din prezentul contract, în mod unilateral fără a fi necesar acordul prealabil al utilizatorului. Accesand pagina „Termeni și conditii” puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.
Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor din prezentul contract. Înainte de plasarea unei comenzi clientul va confirma că a citit, a înțeles și este de acord cu termenii și condițiile contractuale.

Drepturi de autor
Drepturile proprietății intelectuale ale acestui site precum și toate materialele conținute de acesta, inclusiv, dar nelimitându-se la imagini, text, fotografii, design, pictograme și ilustrații, excepție făcând acelea care sunt deja protejate de drepturile de copyright și proprietate intelectuală, sunt proprietatea SC CARPATHIA TRANS SRL și/sau a proprietarilor sau afiliaților săi. Pentru a reproduce, republica, modifica, încărca, publica, transmite, redistribui sau afișa public material preluat de pe acest site, aveți nevoie de permisiunea scrisă a CARPATHIA - SC CARPATHIA TRANS SRL.
Mărcile înregistrate și logo-urile utilizate și afișate în cadrul acestui site sunt mărci înregistrate ale CARPATHIA TRANS și ale altora. Nici o parte din conținutul acestui site nu trebuie interpretată ca fiind acordată cu titlu gratuit, prin implicarea sau prin orice altă modalitate, a oricărei licențe sau drept de a folosi oricare dintre mărcile înregistrate afișate pe site fără a avea permisiunea scrisă a proprietarului mărcilor înregistrate.
Utilizatorii pot vizualiza și descărca material de pe acest site doar în scopuri personale, necomerciale privind utilizarea la domiciliu, această permisiune fiind considerată adecvată acestui contract. CARPATHIA sau SC CARPATHIA TRANS SRL va impune drepturile sale intelectuale conform măsurilor legale în vigoare. Orice alte drepturi care nu sunt în mod expres garantat în cadrul acestui Contract sunt rezervate de CARPATHIA sau SC CARPATHIA TRANS SRL.

Plasarea comenzilor pe site
Pentru plasare solicitări oferte pe site se vor solicita anumite informații inclusiv, dar fără a se limita la adresa de email și numărul de telefon. Datele dumneavoastră personale vor fi tratate confidențial de CARPATHIA sau SC CARPATHIA TRANS SRL. De asemenea considerăm acceptul dumneavoastră privind informațiile furnizate ca fiind precise, complete și actuale.

Prin finalizarea solicitarii efertei clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de ofertare, sunt corecte, complete și adevărate. Prin transmiterea solicitarii pentru ofertare, clientul consimte că vânzătorul poate sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de ofertant, în orice situație în care este necesară contactarea cumpărătorului.