SOLICITĂ OFERTĂ
Carpathia Trans

Despre Noi

Carpathia trans birou

Compania Carpathia Trans

Carpathia Trans, casă de expediții și furnizor de soluții de transport și logistică, s-a înființat în anul 2006, creându-și rapid un renume prin profesionalism, flexibilitate și încredere. Echipa noastră a trecut de-a lungul timpului prin transformări de management și de viziune. În ultimii ani ne-am consolidat relații de parteneriat durabile, ceea ce ne oferă posibilitatea oferirii de servicii premium către clienți.

Carpathia Trans este membru al Uniunii Societăților de Expediții din Romania (USER), precum și al Federației Internaționale a Caselor de Expediții (FIATA). De asemenea, Carpathia este membru a mai multor organizații comerciale internaționale ce reunesc case de expediții din 189 de țări ale lumii.

Așadar, ce îți oferim noi, cei de la Carpathia Trans? Siguranță, eficacitate și soluții logistice și de transport adaptate nevoilor, bugetului și specificului afacerii tale. Contează pe serviciile noastre și pe o echipă dedicată de profesioniști care îți vor garanta livrarea mărfii în cel mai scurt timp la destinație!

Siguranță, eficacitate și un transport în cele mai bune condiții.

Contează pe serviciile noastre și pe o echipă dedicată de profesioniști care îți vor garanta livrarea mărfii în cel mai scurt timp la destinație!

Misiunea noastră

În momentul în care apelezi la o companie de transport și logistică trebuie să ai încredere că marfa ta trebuie să fie în siguranță în cele mai mici detalii, ajungând cu bine la destinație. Carpathia Trans, având parteneriate premium pentru fiecare serviciu oferit, se angajează să ofere soluții de transport eficiente și perfect adaptate nevoilor clienților săi.

Lasă în grija noastră mărfurile tale, iar de restul ne ocupăm noi!

Profesionalism, flexibilitate, eficacitate și siguranță sunt cele patru caracteristici ale echipei noastre. Bazează-te pe noi când dorești să-ți transporți marfa!

Transport rapid cargo

Cu ce ne mândrim

Carpathia harta
De Experiență
0 ani
Mulțumiți
0 Clienți
Tone Transportate
0 mil

Suntem membri ai: