SOLICITĂ OFERTĂ
Carpathia Trans

Transporturi

Soluțiile Carpathia pentru transportul de mărfuri

Vrei să transporți marfă și cauți o soluție optimizată nevoilor tale? Alege unul dintre tipurile de transport oferite de Carpathia Trans, precum transport aerian, maritim, rutier sau feroviar. Putem crea soluții combinate sau directe, exact adaptate cerințelor și nevoilor tale specifice. Dacă vrei să trimiți marfă rapid și pe distanțe mari, poți alege transportul aerian. Avem parteneriate cu multiple companii aeriene precum Qatar Airways, Turkish Airlines, British Airways sau Tarom, astfel încât îți oferim rapid soluții complet proiectate pentru ca marfa ta să ajungă în cel mai scurt timp la destinație.

În ceea ce privește transportul maritim, Carpathia Trans beneficiază de o vastă rețea de agenți în 189 de țări, ceea ce ne oferă un suport operațional solid pentru a opera transporturi containerizate sau vrac, în cele mai bune condiții.

Desigur, poți alege și transportul rutier, o soluție foarte rapidă dacă ne raportăm la livrările interne sau europene.

Nu în ultimul rând, cel mai nou serviciu oferit de Carpathia Trans, transportului feroviar. O modalitate ecologică, sigură și convenabilă pentru transportul mărfurilor tale. 

Alege tipul de transport pe care îl dorești și devino partenerul nostru!

Pregateste marfa de livrare, ne vom ocupa imediat
de transportul ei!

SVG Icon
LIVRARE RAPIDĂ
SVG Icon
SIGURANȚĂ MAXIMĂ
SVG Icon
SUPORT DEDICAT